Ανάπτυξη Εφαρμογών Διαδικτύου

Κάντε την παρουσία σας αισθητή online με τις υπηρεσίες Ανάπτυξη Εφαρμογών Διαδικτύου από τη Web-Creator.

Με το ραγδαία μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό τοπίο, την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις αυξημένες συναλλαγές στο διαδίκτυο, είναι απαραίτητο να έχουμε μια ηλεκτρονική παρουσία. Οι επιχειρήσεις μετακινούνται όλο και περισσότερο on-line για να αλληλεπιδράσει και να συνδεθεί με τους πελάτες της και άλλες επιχειρήσεις. Με τις διαδικτυακές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των κοινοτήτων σε υψηλό επίπεδο, είναι σημαντικό να έχετε τον δικό σας ιστότοπο – το πρόσωπο του οργανισμού σας στον ψηφιακό κόσμο. Χωρίς μια ιστοσελίδα η ύπαρξή σας στον ψηφιακό κόσμο δεν έχει νόημα!

Από την ανάπτυξη HTML5 επόμενης γενιάς στην παροχή λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου και συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα, ο ιστός έχει γίνει μια συλλογή λύσεων και επιλογών διαθέσιμων για τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας. Η Web-Creator είναι μια κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων που εδρεύει στην Ελλάδα. Είμαστε μια “λύση one stop” για όλες τις ανάγκες σας στην ανάπτυξη ιστοσελίδων. Οι λύσεις μας είναι καινοτόμες, φουτουριστικές και οικονομικά αποδοτικές.

Τύποι υπηρεσιών ανάπτυξης ιστού

Στη Web-Creator, έχουμε μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών που κατέχουν την τέχνη των υπηρεσιών ανάπτυξης ιστοσελίδων των παρακάτω προσφορών:

Στατική υπηρεσία ανάπτυξης ιστού

Επανεξετάστε την ιστοσελίδα σας από μια νέα δημιουργική κλίση του μυαλού! Οι στατικές υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων σας επιτρέπουν να φορτώνετε τον ιστότοπό σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, παρέχοντας ένα εξαιρετικό ιστότοπο και μοναδική εμπειρία πελάτη.

Ανάπτυξη υπεύθυνου ιστού


Με τα ταχέως μεταβαλλόμενα κανάλια επικοινωνίας και την αυξημένη ανάγκη για άνεση, οποιαδήποτε στιγμή η πρόσβαση στα κινητά τηλέφωνα αυξάνεται. Λάβετε ιστοσελίδες έτοιμες για κινητά με υπηρεσίες Responsive Web Development από τη Web-Creator. Οι ιστότοποί μας είναι ευπροσάρμοστες, δηλαδή προσαρμόζονται άψογα σε οποιοδήποτε περιβάλλον συσκευών – Laptop, Tablets ή Smart Phones.

Προσαρμοσμένη ανάπτυξη ιστού


Προσαρμόστε την ιστοσελίδα σας στις προσδοκίες σας και στο επιχειρηματικό σας μοντέλο. Σχεδιάστε το όραμά σας σε ένα ψηφιακό πρόσωπο με το σχεδιασμό και την εμπειρία που θέλετε. Προσαρμοσμένη υπηρεσία ανάπτυξης ιστού από τη Web-Creator παρέχει καινοτόμες επαγγελματικές ιστοσελίδες για να αξιοποιήσετε τους επισκέπτες σας στο διαδίκτυο και να τους μετατρέψετε σε χρυσό.

Ορισμένες περιοχές Custom Web Development που είμαστε ειδικοί:

 • Κοινοτικοί ιστότοποι
 • Πολύπλοκο ηλεκτρονικό εμπόριο
 • Σύνθετοι ιστοτόποι πληροφοριών
 • Πολυλειτουργικές πύλες ιστού
 • Ιστότοποι εγγραφής
 • Σύνθετες εφαρμογές ιστού
 • Εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης


Ανάπτυξη εφαρμογών ιστού


Με τον ψηφιακό κόσμο να αναδιοργανώνεται σε εφαρμογές, μια ισχυρή, απλή αλλά επιστημονική επιχειρηματική εφαρμογή είναι απαραίτητη. Στη Web-Creator, παρέχουμε web εφαρμογές στρατηγική υψηλού επιπέδου, ακριβή σχεδιασμό, σε βάθος έρευνα, προγραμματισμό, δοκιμές και εκπαίδευση – Όλα αυτά για να εξασφαλιστεί η υψηλότερη χρηστικότητα, επεκτασιμότητα και συμβατότητα της επιχειρηματικής σας λύσης.

Ανάπτυξη ιστού ηλεκτρονικού εμπορίου


Για τις επιχειρήσεις της σύγχρονης εποχής, παρέχουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου πλήρως φορτωμένες με τις πιο πρόσφατες λειτουργίες, καλάθι αγορών, εύχρηστο και ελκυστικό σχεδιασμό. Οι λύσεις μας είναι προσαρμοσμένες στο κοινό-στόχο σας και παρουσιάζουν μια τέλεια πλατφόρμα πωλήσεων. Με προσαρμοσμένες λύσεις από τη Web-Creator, οι οργανισμοί μπορούν να αναπτύξουν γρήγορα ιστοσελίδες ανάλογα με τις ανάγκες τους και να ξεκινήσουν την πώληση και την κλιμάκωση!

Ορισμένες περιοχές ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου που είμαστε ειδικοί:

 • Λογισμικό ανάπτυξης ηλεκτρονικού εμπορίου / ιστοσελίδων WordPress
 • Λογισμικό ανάπτυξης ηλεκτρονικού εμπορίου / ιστοσελίδων OpenCart


Ανάπτυξη ιστού ανοιχτού κώδικα

Οι φιλικές προς τον προϋπολογισμό επιχειρήσεις, οι οποίες είναι εύκολα προσβάσιμες και προσανατολισμένες στην ευελιξία, μπορούν γρήγορα να σχεδιάσουν λύσεις και να αρχίσουν να πωλούν λύσεις ανάπτυξης ιστοσελίδων ανοικτού κώδικα από τη Web-Creator Έχουμε μια ομάδα σχεδιαστών, προγραμματιστών με ποικίλες γνώσεις και εμπειρία σε μια σειρά εφαρμογών που επιτρέπουν την εύκολη συνεργασία, τη διαχείριση περιεχομένου, το ηλεκτρονικό εμπόριο, τη διάταξη και πολλά άλλα.

Ορισμένες πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα που είμαστε ειδικοί:

 • WordPress – Εξαιρετικά προσαρμόσιμο CMS & amp; μηχανή blogging
 • Drupal – Λύση διαχείρισης περιεχομένου με πλούσια χαρακτηριστικά
 • OpenCart – Καλύτερο πλαίσιο δημοσίευσης περιεχομένου.


Ανάπτυξη Front End

Το εξαιρετικά ικανό και ελκυστικό μέτωπο είναι πολύ σημαντικό για μια μεγάλη παρουσία στο διαδίκτυο. Web-Creator, έχουμε μια ομάδα εξειδικευμένων προγραμματιστών που μπορούν να μεταφέρουν τα γραφικά σχέδια αιχμής σας για να καθαρίσουν την επικυρωμένη προσαύξηση W3C. Παρέχουμε Ευκολία, Συμβατότητα, Πλοήγηση & amp; Χρήσιμη για να αφήσετε μια αξέχαστη εμπειρία επισκεπτών!

Μερικοί τομείς ανάπτυξης Front-end που είμαστε ειδικοί:

 • Πολύ λειτουργικοί διαδραστικοί ιστότοποι με φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον & amp; ομαλή πλοήγηση
 • Κινητή βελτιστοποιημένη ανάπτυξη ιστοσελίδων με δυνατότητα βελτιστοποίησης
 • Complex HTML 5 Animations, Gaming & amp; προσαρμοσμένη διαδραστικότητα
 • Εφαρμογές πελάτη πλούσιες σε χαρακτηριστικά με λειτουργίες πολλαπλών περιηγητών, πολλαπλών πλατφορμών και πολλαπλών συσκευών


Διαδικασία ανάπτυξης ιστού στο Web-Creator

Στη Web-Creator, προσφέρουμε την καλύτερη ποικιλία υπηρεσιών ανάπτυξης ιστοσελίδων μέσω:

 • Εύκολη διαδικασία ανάπτυξης
 • Ανάπτυξη με δοκιμαστική λειτουργία
 • Ομάδα έμπειρων συνεργατών
 • Πλαίσια ποιότητας
 • Εξαιρετική δομή υποστήριξης
 • Πρόσβαση σε επαναλαμβανόμενα έσοδα


Η ομάδα των επαγγελματιών μας έχει χρόνια εμπειρίας στον τομέα και εμπειρία σε διάφορες βιομηχανίες. Ελάτε να συνεργαστείτε μαζί μας για να δείτε την επόμενη γενιά υπηρεσιών ανάπτυξης ιστοσελίδων.