Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Συντονιστείτε σε αισθητικά, λειτουργικά τέλεια εικονικά καταστήματα με τις υπηρεσίες ανάπτυξης ηλεκτρονικού εμπορίου Web-Creator.

Το Διαδίκτυο άλλαξε τη βιομηχανία. Οι αγορές και το μάρκετινγκ έχουν αποκτήσει νέους ορισμούς με την online επανάσταση ηλεκτρονικού εμπορίου. Με τις αυξανόμενες προσδοκίες των καταναλωτών για την ευκολία και τις επιλογές, το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εμπορικής βιομηχανίας.

οι υπηρεσίες ανάπτυξης ηλεκτρονικού εμπορίου επιτρέπουν τη λιανική ή οποιαδήποτε ηλεκτρονική επιχείρηση από βιβλία μέχρι αξεσουάρ, κρατήσεις σε ταξίδια και εκπαίδευση, αξιοποιώντας την τεχνολογία του Διαδικτύου, ώστε να προσεγγίσει πλήρως τους πελάτες σε οπουδήποτε σε ολόκληρο τον κόσμο σε ένα κλάσμα δευτερολέπτων. Η επικοινωνία με τον πελάτη έγινε ευκολότερη. Για τους καταναλωτές, το ηλεκτρονικό εμπόριο προσφέρει τα οφέλη από την εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Ωστόσο, με τον αυξανόμενο ανταγωνισμό, οι επιχειρήσεις πρέπει να συνεχίσουν να εξελίσσονται και να πειραματίζονται για να παραμείνουν μπροστά!

Το πάθος μας για σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων διατηρεί τους εξειδικευμένους και ταλαντούχους επαγγελματίες μας ενήμερους για τις τρέχουσες τάσεις της βιομηχανίας. Αυτό μας βοηθά να παρέχουμε φουτουριστικές λύσεις στους πελάτες μας. Η σωστή ενσωμάτωση των απαιτούμενων λειτουργιών, η απλή πλοήγηση και η ακριβής προσαρμογή, λαμβάνοντας υπόψη τους συγκεκριμένους επιχειρηματικούς στόχους σας, εξασφαλίζουν ότι τα ηλεκτρονικά μας καταστήματα προσφέρουν αξία στην επιχείρησή σας. Πιστεύουμε ακράδαντα στην έγκαιρη παράδοση & amp; οικονομικά αποδοτικές λύσεις μαζί με συνέπεια και υψηλή ποιότητα.

Υπηρεσίες ανάπτυξης ηλεκτρονικού εμπορίου στη Web-Creator:

 • Ανάπτυξη ιστού & Προσαρμογή
 • Ανάπτυξη καλαθιού ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Ενσωμάτωση πύλης πληρωμής
 • Ανάπτυξη Εφαρμογών Ηλεκτρονικού Εμπορίου
 • Plug-in & Ανάπτυξη μονάδας
 • Ανάπτυξη καλαθιού αγορών
 • Ανταπόκριτοι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Συντήρηση και υποστήριξη
 • Προσαρμοσμένο σχεδιασμό ιστοσελίδας ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Διαχείριση λογαριασμών
 • Εντοπισμός παραγγελίας
 • Διαχείριση σχέσεων πελατών
 • Διαχείριση περιεχομένου
 • Διαχείριση αποθεμάτων και καταλόγων
 • Σχεδιασμός ιστοσελίδων για αγορές μέσω διαδικτύου & Ανάπτυξη


Οι ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου αναπτύσσονται σε διάφορες πλατφόρμες. Λίγες είναι οι παρακάτω:

Magento
WooCommerce (WordPress Ηλεκτρονικό εμπόριο)
Opencart
Shopify
PrestaShop
Drupal Commerce

Με γνώμονα την αριστεία και την απόδοση, παρέχουμε τις εξειδικευμένες λύσεις μας στις ακόλουθες τρεις πλατφόρμες:

WooCommerce (WordPress Ηλεκτρονικό εμπόριο)
Opencart
PrestaShop
Shopify

Διαδικασία ανάπτυξης ηλεκτρονικού καταστήματος

Είμαστε εντελώς συνδεδεμένοι με το σύνθημά μας να προσφέρουμε την επόμενη γενιά σε απευθείας σύνδεση εμπειρία στους πελάτες μας καθώς και στους τελικούς καταναλωτές. Για να διασφαλιστεί αυτό, κάθε αναπτυγμένος ιστότοπός μας έχει τρία βασικά στοιχεία: (i) χρηστικότητα, (ii) δομή και (iii) ευελιξία. Οι ειδικοί προγραμματιστές της Web-Creator αξιολογούν τους επιχειρησιακούς στόχους του πελάτη και αναπτύσσουν ένα σχέδιο λύσης με επίκεντρο τους προαναφερθέντες πυλώνες.

Οι βασικές λειτουργίες καταγράφονται σε μια τυποποιημένη συζήτηση βασικών απαιτήσεων με τον πελάτη. Σε αυτό, οι προσαρμογές προστίθενται περαιτέρω μετά την δέουσα επιμέλεια για να εξασφαλιστεί 100% προσανατολισμένη στον πελάτη λύση ιστοσελίδας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Οφέλη που παρέχονται στους πελάτες:

Οι ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου που αναπτύσσονται από την Web-Creator φορτώνονται με χαρακτηριστικά και λειτουργίες, όπως προγράμματα φορολόγησης, υπηρεσίες αποστολής, πύλες πληρωμών κλπ. Αυτό βοηθά τους πελάτες μας να προσφέρουν απρόσκοπτη επιχειρησιακή εμπειρία στο διαδίκτυο.

Ελάτε να συνεργαστείτε μαζί μας και δοκιμάστε την αλλαγή που χρειάζεστε με τις υπηρεσίες ανάπτυξης ηλεκτρονικού εμπορίου!