Δημιουργίες

Μερικά από τα έργα μας

E-commerce

Grammibookshop.gr

E-commerce

Karamanlidika.gr

E-commerce

Spanakisolivegroves.com

Informative

Kappastudies.gr

Informative

Sigmaccounting.com

Informative

Papazafeiris.gr

58+

Δημιουργίες

60+

Ικανοποιημένοι Πελάτες

13+

Χρόνια Εμπειρίας

4

Μέλη ομάδας
Σχετικά με το

Web Design

Η καλή σχεδίαση μπορεί να κάνει θαύματα. Όχι μόνο είναι οπτικά ελκυστικό αλλά ενεργοποιεί άμεσα έναν πελάτη! Με τις επιχειρήσεις όλο και περισσότερο καθοδηγούμενες από την εμπειρία των πελατών, ο σχεδιασμός έχει έρθει στο προσκήνιο – Οπτική έκκληση, εύκολη στη χρήση και διαδραστική διασύνδεση, συσκευές πλατφόρμες…

Διαβάστε Περισσότερα...
Σχετικά με τη

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κάντε την παρουσία σας αισθητή online με τις υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων από τη Web-Creator. Με το ραγδαία μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό τοπίο, την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις αυξημένες συναλλαγές στο διαδίκτυο, είναι απαραίτητο να έχουμε μια ηλεκτρονική παρουσία. Οι επιχειρήσεις μετακινούνται όλο και περισσότερο on-line για να αλληλεπιδράσει και να συνδεθεί με τους πελάτες της και άλλες επιχειρήσεις.

Διαβάστε Περισσότερα...
Σχόλια

Οι πελάτες μας

Πριν γνωρίσουμε τους ανθρώπους του Web-Creator.gr κατασκευάσαμε σε μία άλλη εταιρεία το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τα προβλήματα έκαναν την εμφάνισης τους από τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας μας και ύστερα από αρκετές συστάσεις απευθυνθήκαμε στo Web-Creator.gr . Η κατανόηση των αναγκών και των προβλημάτων μας ήταν άμεση και αμέσως ξεκινήσαμε ένα νέο project που τελείωσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όπως και ακριβώς επιθυμούσαμε. Πλέον έχουμε ένα από τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά καταστήματα με πολλές εφαρμογές, με εύκολη πλοήγηση για το καταναλωτή και πολύ γρήγορο hosting.

Ιωαννίδου Ι. / i2handmade.gr

Ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας απαιτεί φρεσκάδα, δημιουργικότητα και φαντασία. Συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά αυτά με την αξιοπιστία, τη συνέπεια και την ταχύτητα, ο μοναδικός συνεργάτης δε μπορεί να είναι άλλος εκτός από τη Web-Creator. Ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε μαζί από την πρώτη μέρα με άξονα το σχεδιασμό μια επιτυχημένης ιστοσελίδας. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό! Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια επιτυχία και είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.

Τσέτσος Σ. / Tsetsos.eu

Αυτό που κράτησα, σαν πολύτιμη εμπειρία από την συνεργασία μαζί σας, ήταν ότι : Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι αν θέλω κάτι, αυτό μπορεί να γίνει. Γνώρισα ότι τα χρονοδιαγράμματα εκτέλεσης των επί μέρους εργασιών υπάρχουν για να τηρούνται. Εκτίμησα τις μικρές αλλά και μεγάλες υποδείξεις που μου κάνατε για την επικοινωνία αλλά και την διευκόλυνση του χρήστη και από τότε εισπράττω εγώ τα ευχαριστώ. Το κυριότερο όμως ήταν ότι με αντιμετωπίσατε σαν άνθρωπο και όχι σαν… άλλο ένα site.

Μπαρούνης Α. / Barounis.gr

Η συνεργασία μας με τη Web-Creator ξεκίνησε με αφορμή τον ανασχεδιασμό του website της εταιρίας μας, όπου θέλαμε να αλλάξουμε το design, την πλοήγηση, το περιεχόμενο των σελίδων, αλλά και να προσθέσουμε λειτουργικότητες που δεν υπήρχαν μέχρι τότε. Η έως τώρα εμπειρία μας μόνο θετική μπορεί να είναι, εφόσον η ομάδα μας βοηθά να βελτιώνουμε συνεχώς την online παρουσία μας, μας υποστηρίζει σε κάθε request άμεσα και αποτελεσματικά, ενώ ταυτόχρονα μας βοηθά να βρίσκουμε τη σωστότερη λύση όχι μόνο από τεχνικής άποψης, αλλά και από οικονομικής. Τα συγχαρητήριά μας σε όλη την ομάδα!

Spanakis L. / Spanakisolivegroves.com

Ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν με κάθε τρόπο, αναπτύσσοντας έναν επαγγελματικό και όμορφο ιστότοπο που παρουσιάζει πολύ καλά την εταιρεία μας. Η ικανότητά τους να αναπτύσσουν δημιουργικές λύσεις στη λειτουργικότητα και την εμπειρία των χρηστών του site μας, φτιάχτηκε για ένα φανταστικό τελικό αποτέλεσμα. Εντυπωσιάστηκα παντού με τις ικανότητές τους, την εξυπηρέτηση πελατών και την προσοχή στη λεπτομέρεια κάθε βήμα.

Σερδενέ Π. / Epaidika.gr

Άψογη συνεργασία, αυστηρή τήρηση χρονοδιαγραμμάτων, επαγγελματισμός στην εκπόνηση του έργου. Θα σύστηνα οπωσδήποτε την Web-Creator σε άλλους διότι διαθέτει τεχνογνωσία στο αντικείμενό της και διακρίνεται από υψηλό επαγγελματισμό.

Ζήρα Μ. / Sigmaccounting.com

Σχετικά με τις

Υπηρεσίες μας

Ομάδα

Τα Μέλη της Ομάδας μας

icon person blue

Σωτήρης Κολιοκώστας

Web Designer, Founder

icon person green

Αλέξανδρος Ζέρβας

Web Developer, Co-Founder

icon person orange

Μαρία Χριστάκη

Art Director

icon person light blue

Μάκης Κάτσι

PR Manager

Για εμάς

Επαγγελματικές Υπηρεσίες Ανάπτυξης και Σχεδιασμού ΙστοσελίδωνnΕίμαστε μια εταιρεία σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων που προσπαθεί να δημιουργήσει τη σωστή ιστοσελίδα για κάθε πελάτη. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να έχετε τον ιστότοπο που όχι μόνο θα δείχνει εξαιρετικός, αλλά θα ικανοποιεί τις ανάγκες και τους στόχου σας. Δραστηριοποιούμαστε εδώ και 10 χρόνια και οι πελάτες μας ξέρουν ότι μπορούν να μας εμπιστευτούν για τη ποιοτική δουλειά και την εξαιρετική υποστήριξη.

Περισσότερα