Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Οδηγήστε την επικοινωνία με το κοινωνικά ενεργό κοινό σας με την ανάπτυξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ο κόσμος έχει μετατραπεί σε παγκόσμιο χωριό. Η έλευση των δικτύων κοινωνικών μέσων έχει αλλάξει τον τρόπο επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης. Ο ιστός σήμερα είναι μια ενεργή κοινότητα με επίκεντρο τον χρήστη. Το σύνολο του οικοσυστήματος λειτουργεί ως συνεργατική κοινότητα των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης με άτομα που μοιράζονται εμπειρίες, γνώσεις και ιδέες.

Η παραγωγή, η διανομή και η κοινή χρήση περιεχομένου από και προς την κοινότητα αναγκάζει τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν πολύτιμες σχέσεις με υπάρχοντες πελάτες, νέους πελάτες και νέες τοπικές / παγκόσμιες αγορές στο διαδίκτυο.

Τα κοινωνικά μέσα χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο για να επικοινωνούν με τα αγαπημένα μας εμπορικά σήματα, προϊόντα, υπηρεσίες, παιχνίδια και πολλά άλλα. Με τους χρήστες να γίνονται πιο φιλικοί στην τεχνολογία και η αυξανόμενη διάθεση για ευκολία έχει οδηγήσει σε κίνηση της διαδικτυακής κίνησης σε φορητές συσκευές όπως τα smartphones και τα tablet. Με τα ταχέως εξελισσόμενα κανάλια επικοινωνίας, οι επιχειρήσεις πρέπει να εμπλέκονται ενεργά και να αναπτύσσουν αξέχαστες εμπειρίες για τους πελάτες τους. Οι εφαρμογές κοινωνικών μέσων είναι ένα όφελος για την εξυπηρέτηση του στόχου!

Γιατί η ανάπτυξη των κοινωνικών μέσων

Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης λειτουργούν ως το boilerplate για τη διευκόλυνση της άμεσης σύνδεσης με τους πελάτες και τις προοπτικές. Βοηθούν στη δημιουργία ενός ισχυρότερου δεσμού με την οικοδόμηση αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης και ζητούν ανατροφοδότηση, απόψεις και προτάσεις. Ένας ανοιχτός και ειλικρινής διάλογος ενθαρρύνει μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις με τους πελάτες.
Τα κοινωνικά μέσα είναι στο επίκεντρο του μάρκετινγκ μεταξύ των επιχειρήσεων, κυρίως όταν πρόκειται για ανατροφοδότηση και ανάλυση. Οι πιθανοί πελάτες βλέπουν το μήνυμα μάρκετινγκ για να μάθουν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και βλέπουν τις ανατροφοδοτήσεις, τις απόψεις και τις προτάσεις των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ως έναν τρόπο να επικυρώσουν τις προσφορές σας. Οι εφαρμογές κοινωνικών μέσων είναι ισχυρά εργαλεία για:

 • Δημιουργία εσόδων
 • Συμμετέχετε με τους πελάτες με έναν νέο τρόπο μέσω διαγωνισμών, προσφορών
 • Προσέλκυση νέων πελατών
 • Αυξήστε τις γνώσεις πελατών με έρευνα αγοράς και συλλογή δεδομένων
 • Κοινοποιήστε μια ευρύτερη εκστρατεία μάρκετινγκ σε ένα ευρύ κοινό – δημιουργήστε αναγνωρισιμότητα επωνυμίας

Τα κοινωνικά μέσα είναι απαραίτητο ύφος για τη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας και μια απόλυτη διασκέδαση για τους χρήστες. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό οι επιχειρήσεις να προσεγγίζουν το κοινό τους μέσω των εφαρμογών κοινωνικών μέσων.

Ανάπτυξη κοινωνικών μέσων

Η ανάπτυξη εφαρμογών κοινωνικών μέσων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Σε αυτό το συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον, η τεχνολογία καθίσταται ξεπερασμένη γρήγορα και οι τάσεις και οι λειτουργίες αλλάζουν γρήγορα. Επομένως, η ανάπτυξη των κοινωνικών μέσων απαιτεί σύνολα δεξιοτήτων και βαθιά κατανόηση των πλατφορμών των κοινωνικών μέσων. Η γνώση του API και της πλατφόρμας ανάπτυξης είναι απαραίτητη προκειμένου να αξιοποιηθούν σωστά οι διάφορες πτυχές του δικτύου κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και να αξιοποιηθούν σωστά τα ιικά άγκιστρα που βρίσκονται μέσα σε αυτό.


Ορισμένες από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανάπτυξη εφαρμογών κοινωνικών μέσων είναι:

 • Τοποθέτηση της εταιρικής ταυτότητας σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων
 • Ενιαία εφαρμογή που υποστηρίζει διαφορετικές πλατφόρμες προορισμού όπως Facebook, Twitter κ.λπ.
 • Ευελιξία στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση εφαρμογών κοινωνικών μέσων
 • Καταγραφή των πληροφοριών πελατών σε όλα τα κανάλια για την ενίσχυση των εμπειριών της εταιρικής ταυτότητας
 • Καλλιέργεια διαρκών συνδέσεων με προοπτικές με βελτιστοποιημένες εφαρμογές κοινωνικών μέσων
 • Χρησιμοποιώντας σωστή πληροφόρηση την κατάλληλη στιγμή, μεταβαίνοντας στη σωστή πλατφόρμα κοινωνικών μέσων χρησιμοποιώντας το σωστό κανάλι ή συσκευή
 • Στη Web-Creator, καλύπτουμε όλες τις παραπάνω προκλήσεις με λύσεις αιχμής που είναι συμβατές σε όλες τις πλατφόρμες για να οδηγήσουν στην ηγεσία, τη διαφοροποίηση και την εμπιστοσύνη στο εμπορικό σήμα.


Υπηρεσίες ανάπτυξης κοινωνικών μέσων

Οι εφαρμογές κοινωνικών μέσων πρέπει να είναι διαδραστικές και συναρπαστικές. Η τεχνολογική αριστεία και τα χρόνια εμπειρίας μας επιτρέπουν να αναπτύξουμε τις καλύτερες λύσεις εφαρμογής κοινωνικών μέσων στην κατηγορία. Με την ενσωμάτωση καινοτόμων ιδεών με τα πιο πρόσφατα εργαλεία και πλατφόρμες τεχνολογίας, οι εφαρμογές μας καταγράφουν το ενδιαφέρον των χρηστών από την αρχή. Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την χαρτογράφηση επιχειρησιακών αναγκών, μας επιτρέπει να παρέχουμε λύσεις που μπορούν να βελτιστοποιηθούν σύμφωνα με τις στρατηγικές και βασικές επιχειρηματικές απαιτήσεις σας.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν:

Ανάπτυξη προσαρμοσμένων εφαρμογών κοινωνικών μέσων

Ανανεώστε, αντικαταστήστε, ενοποιήστε, αναβαθμίστε, κατασκευάστε – το κάνουμε όλοι. Οι εφαρμογές κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι συναρπαστικές και αναζωογονητικές!

Δοκιμές κοινωνικών εφαρμογών και εμπειρία χρήστη

Πολύ συχνά, οι δοκιμές παραβλέπονται στα χρονοδιαγράμματα ανάπτυξης. Στη Web-Creator λαμβάνουμε προσεκτικά μέτρα για να βεβαιωθούμε ότι οι εφαρμογές κοινωνικών μέσων δεν ελέγχονται μόνο για χρηστικότητα αλλά για απόδοση σε πολλαπλά προγράμματα περιήγησης και σε πολλές πλατφόρμες. Ένα βασικό μέρος των δοκιμών είναι η εμπειρία του χρήστη, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την εφαρμογή πιο επιτυχημένη μεγιστοποιώντας την αποδοχή και τη χρήση από τις προοπτικές σας.

Προσφορές ανάπτυξης εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης στη Web-Creator

Προσφέρουμε στους πελάτες μας βαθιά γνώση και εμπειρία στον κλάδο με την ταλαντούχα ομάδα επαγγελματιών μας. Έχουμε την εμπειρία και την ικανότητα να παραδίδουμε το παρακάτω portfolio προσφορών:

 • Ανάπτυξη εφαρμογών Facebook
 • Ανάπτυξη κοινωνικών εφαρμογών
 • Ανάπτυξη εφαρμογών Google
 • Ιστότοπος προσαρμοσμένης κοινωνικής δικτύωσης
 • Ανάπτυξη εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης

Για κάθε κοινωνική πλατφόρμα, παρέχουμε μια ποικιλία υπηρεσιών. Για παράδειγμα, για το Facebook παρέχουμε:

 • σχεδιασμός και ανάπτυξη εφαρμογών Facebook
 • Σύνδεση Facebook Connect
 • Η ενσωμάτωση του Facebook Open Graph και οι κοινωνικές προσθήκες
 • εφαρμογές σελίδας ανεμιστήρα Facebook
 • Εφαρμογές ιστού κοινωνικού δικτύου και προσαρμογή API
 • Κοινωνικό σελιδοδείκτη

Η προσέγγισή μας


Στη Web-Creator, ακολουθούμε μια δομημένη προσέγγιση για την ανάπτυξη εφαρμογών προσαρμοσμένων στις ανάγκες του πελάτη μας. Ξεκινάμε με την αξιολόγηση της καλύτερης μεθοδολογίας σχεδιασμού για τη δημιουργία διαδραστικών και ζωντανών εφαρμογών, ειδικά σε περιβάλλον πολλαπλών πλατφορμών. Αναπτύσσονται λεπτομερείς συζητήσεις και ανατροφοδότηση, τα οποία χαρακτηριστικά σχεδίασης και σχεδίασης που είναι λειτουργικά και αισθητικά υγιή επινοούνται και αναπτύσσονται. Η όλη διαδικασία διαχειρίζεται ως έργο για την έγκαιρη παράδοση.

Ελάτε να συνεργαστείτε μαζί μας για να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας καλύτερα με την ανάπτυξη εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης!